Portefeuille check!

147,00

Mijn eerste beleggingsjaren deed ik maar wat....

Zonder plan, zonder strategie en met een klein budget van 50 euro per maand zette ik mijn eerste stappen op de beurs. 

Voor mijn gevoel was ik goed bezig want ik bleef dichtbij huis met aandelen als Ahold (want wie koopt er nu niet bij de Appie), Shell en Unilever maar was me totaal niet bewust van het risico dat ik hiermee nam door lukraak op basis van gevoel aandelen te gaan selecteren met mijn zuurverdiende centjes.

Ik maakte mooie resultaten, maar had uiteraard ook een paar missers ertussen en daarmee besloot ik mijn portefeuille uit te breiden met minder risicovollere beleggingen als ETF's.

In die tijd was niemand om mij heen aan het beleggen of werd er gewoon niet over gepraat, het ging immers om geld. Zo af en toe hoorde ik een succesverhaal over een aandeel dat sky high ging of "dat het super ging op de beurs" op een verjaardag.

Ik miste een sparringspartner waarmee ik eens van gedachten kon wisselen, die al meer ervaring had dan ik en die eens met me mee kon kijken in mijn beleggingen of met me naar de toekomst kon kijken wat verstandig was om te doen.

Met mijn start als De vrouwelijke belegger was dan ook 1 ding duidelijk:

Ik wilde sparringspartner zijn voor beginnende beleggers maar ook al iets meer ervaren beleggers. Gewoon fijn open praten over geld, aandelen, inleg en opbrengst en vanuit daar komen tot een andere inzichten of van elkaar kunnen leren!

Heb jij al een beleggingsportefeuille en wil je eens een nieuwe blik of een sparringspartner die jouw beginnersfoutjes er zo uithaalt of wil je beter begrijpen wat je doet en waar je mee bezig bent?

Dan is de portefeuillecheck wat voor jou!


In 1,5 uur kijken we samen naar jouw keuzes en draag ik specifiek verbeterpunten aan om jouw beleggingsportefeuille te verbeteren, stabiliseren en meer rendement te halen uit je beleggingen.

Er is specifiek aandacht voor al jouw vragen, jouw portefeuille en persoonlijke situatie. Nog belangrijker, voor jouw dromen en financiele doelen! 

Wat gaan we precies doen?

Je krijgt een compleet nieuwe kijk op jouw beleggingsportefeuille!

  • je gaat beter begrijpen hoe beleggen werkt, hoe de beurs werken en wat je aan het doen bent
  • ik leer je hoe stabiel en veilig je portefeuille uit te bouwen, ook in onzekere tijden
  • ik deel bewezen technieken met je en laat zien hoe dit ook voor jou kan werken
  • ik ga je laten zien hoe je meer rendement kunt halen uit jouw vermogen
  • ik kijk met je mee en heb oog voor jouw specifieke situatie en doelen
  • Samen stellen we een portefeuille op die past bij jou, die je passief inkomen oplevert en rust, dat je weet wat te doen
  • We maken samen een beleggingsplan waarmee je maanden maar ook jaren vooruit kunt en succesvol zult zijn!