Workshops

Masterclass Beleggen

Staat beleggen al heel lang op jouw lijstje "daar moet ik nog eens wat mee", maar heb je geen idee hoe en waar te beginnen?

Geef je dan nu op voor de online Masterclass Beleggen!

In deze kleinschalige live online Masterclass ga ik jou de basis principes van beleggen uitleggen zodat beleggen voor jou niet meer ingewikkeld, eng en onmogelijk lijkt!

Online cursus          Beleggen kun je leren

Wil jij ook graag starten met beleggen maar heb je geen idee hoe en waar te beginnen?

Wat is er veilig, snap ik dat allemaal wel, moet je daar niet veel geld voor hebben?

Het lijkt je maar ingewikkeld en eng. Je hebt daar toch helemaal geen verstand van of tijd voor je er in te verdiepen!

Staat het toch al heel lang op jouw lijstje "daar moet ik nog eens iets mee'...

Portefeuille check!

Mijn eerste beleggingsjaren deed ik maar wat....

Zonder plan, zonder strategie en met een klein budget van 50 euro per maand zette ik mijn eerste stappen op de beurs. 

Voor mijn gevoel was ik goed bezig want ik bleef dichtbij huis met aandelen als Ahold (want wie koopt er nu niet bij de Appie), Shell en Unilever maar was me totaal niet bewust van het risico dat ik hiermee nam door lukraak op basis van gevoel aandelen te gaan selecteren met mijn zuurverdiende centjes.

Ik maakte mooie resultaten, maar had uiteraard ook een paar missers ertussen en daarmee besloot ik mijn portefeuille uit te breiden met minder risicovollere beleggingen als ETF's.

In die tijd was niemand om mij heen aan het beleggen of werd er gewoon niet over gepraat, het ging immers om geld. Zo af en toe hoorde ik een succesverhaal over een aandeel dat sky high ging of "dat het super ging op de beurs" op een verjaardag.

Ik miste een sparringspartner waarmee ik eens van gedachten kon wisselen, die al meer ervaring had dan ik en die eens met me mee kon kijken in mijn beleggingen of met me naar de toekomst kon kijken wat verstandig was om te doen.

Met mijn start als De vrouwelijke belegger was dan ook 1 ding duidelijk:

Ik wilde sparringspartner zijn voor beginnende beleggers maar ook al iets meer ervaren beleggers. Gewoon fijn open praten over geld, aandelen, inleg en opbrengst en vanuit daar komen tot een andere inzichten of van elkaar kunnen leren!

Heb jij al een beleggingsportefeuille en wil je eens een nieuwe blik of een sparringspartner die jouw beginnersfoutjes er zo uithaalt of wil je beter begrijpen wat je doet en waar je mee bezig bent?

Dan is de portefeuillecheck wat voor jou!