Portefeuille-check

Mijn eerste beleggingsjaren deed ik maar wat....

Zonder plan, zonder strategie en met een klein budget van 50-100 euro per maand zette ik mijn eerste stappen op de beurs. 

Nu,...2023,... heb ik een mooi vermogen opgebouwd, is mijn inleg meegegroeid met mijn inkomen en ook mijn vertrouwen in mijn eigen plan en strategie.

Het meest belangrijke besef ik me nu pas jaren later. Door te starten met beleggen deed ik in ieder geval ervaring op, ik zat IN de markt zoals ze dat zo mooi zeggen, ik zag de groei, maakte dips mee, ik leerde mijn eigen emoties onder controle houden in goede (hebberig) en slechte (helpppp) tijden. Ik leerde mijzelf kennen als belegger.

Er ontstond een plan, een strategie en uiteindelijk een methode die succesvol bleek door de jaren heen!

En nu, met deze ervaring en methode help ik andere vrouwen op een eenvoudige, veilige en stabiele manier beleggen. Er is namelijk altijd een manier die bij jou past!

Ben jij al een vrouwelijke belegger en heb je soms ook het gevoel “ ik doe maar wat” …..?


boek dan nu een gratis call voor de portefeuille check

In 1,5 uur kijken we samen naar jouw keuzes en draag ik specifiek verbeterpunten aan om jouw beleggingsportefeuille te stabiliseren en meer rendement te halen uit je beleggingen.

Er is specifiek aandacht voor al jouw vragen, jouw portefeuille en persoonlijke situatie. Nog belangrijker, voor jouw dromen en financiele doelen! 

✓ Ik geef je een compleet nieuwe kijk op jouw beleggingsportefeuille en meer,...


✓ Ik leer je hoe je kunt stabiliseren en vooruit kunt kijken, juist in deze tijden van economische recessie

✓ Ik deel bewezen technieken met je en laat je zien hoe deze ook voor jou kunnen werken 


✓  Ik ga je laten zien hoe je meer rendement kunt halen uit jouw vermogen 


✓  Ik maak met jou een plan om passief inkomen te genereren uit je beleggingen 


✓  Ik kijk met je mee en heb oog voor jouw spefieke situatie en doelen 


✓  Samen stellen we een portefeuille op die past bij jou, die je passief inkomen oplevert en zorgt dat je weer fijn kunt slapen ‘s nachts! 

Neem contact op!


Ben jij dit? 

Ook vanuit FOMO ingestapt in de wereld van het beleggen toen iedereen instapte en de beurs op haar all-time high stond? Toen het bij het koffieapparaat op je werk of de verjaardag van de buurman over niks anders ging dan de grote winsten die behaald waren met Crypto, Tesla, ASML of de bekende techaandelen? En zie jij nu jouw zo enthousiast gestartte beleggingspotje steeds kleiner worden? Heb je er slapeloze nachten van en durf je haast de nieuwsapps niet meer te openen met alle horrorberichten over een ongekende recessie, torenhoge inflatie en dalende beurzen? 

Heb jij juist nu behoefte aan iemand die realistisch naar beleggen kijkt? Die niet denkt in de hokjes en beperkingen van een vermogensbeheerder, die juist niet al 20 jaar bij een bank heeft gewerkt. Maar iemand die zelf als beginner, zonder geld, kennis of ervaring jaren geleden heel klein is gestart en nu een mooi stabiel passief inkomen heeft opgebouwd naast een parttime baan in loondienst? Die met haar zuurverdiende 
spaargeld al meerdere beurscrashes heeft meegemaakt...en overleefd! 

Ik moet mijzelf soms even knijpen....dit was ik nog maar zo kort geleden, en kijk waar ik nu sta!
Het is me gelukt om zonder meer te werken meer te verdienen, om meer vrijheid voor mijzelf en mijn kinderen te realiseren, juist voor de leuke dingen, de extraatjes en mijn dromen waar te maken! 

Mijn visie; ik geloof dat iedereen dit kan bereiken, en ook dat het voor iedereen mogelijk is om meer financiele vrijheid te bereiken met slechts een paar simpele stappen. Ik spreek vanuit jarenlange persoonlijke ervaring, geloof niet in een get-rich-quick methode behalve de postcode loterij, en ben eerlijk en open over mijn klappers en de missers 

Wil jij dit ook? 

Maak dan nu een afspraak om eens met mij te sparren over jouw portefeuille! 

Maak afspraak