Alleen toegepaste kennis is macht

Auteur: Nina
Geschreven op: 2023-05-21

Start before you are ready heb je vast vaak eens gehoord...

Vanmorgen kreeg ik bericht dat ik het STAP-budget toegewezen heb gekregen. Het was een wonder dat ik er doorheen kwam en er ook nog budget beschikbaar was.

Ik ga namelijk mijn WFT-diploma's halen voor nog meer financiële basis onder mijn bedrijf @devrouwelijkebelegger.nl

Geen disclaimers meer, maar ook mogen adviseren, dat is wat ik het liefste doe. Sparren, dingen uitzoeken, vergelijken, uitproberen en vooral toepassen en delen met mijn klanten om een passende beleggingsportefeuille op te bouwen.

Ik startte mijn bedrijf al voordat ik deze "kennis" had opgedaan. Volledig tegen mijn natuur in, want ik hou namelijk van veiligheid en zekerheid.

Lang liet ik mij tegenhouden door allerlei belemmerende overtuigingen, maar vooral door het idee dat ik nog meer kennis, nog meer ervaring nodig had om mijn bedrijf te starten.

Totdat ik besefte dat om een goede en succesvolle belegger te worden je niet "alle" kennis nodig bent maar juist ervaring en te leren en ervaren wat bij jou past. En dat leer je dus simpelweg....door het te doen! Alleen toegepaste kennis leidt tot succes en antwoorden komen altijd vanuit actie, nooit vanuit stilstand. En blijven hangen in nog meer kennis vergaren is evenveel als stilstand.

Zoveel vrouwen zie ik stranden in dit interne proces, tig artikelen en boeken lezen, podcasts luisteren en actief het nieuws volgen om te zien wat de juiste trends en economische indicaties zijn om te gaan starten met beleggen.

Ook zij denken nog meer kennis nodig te zijn om te kunnen starten maar het blijft eng, ingewikkeld en weten niet of het wel bij ze past...en dus starten ze niet. Je spaargeld laten staan voelt dan uiteindelijk een stuk veiliger.

Net als met de start van mijn ondernemerschap, zorg dat je voldoende basis hebt en ga dan het vooral doen, vanuit de ervaring ga je leren!

Voor meer info hoe te starten? 
Stuur me een berichtje, ik denk graag met je mee


#passiefinkomen #dividendbeleggen #devrouwelijkebelegger #vrouwenbeleggenbeter #dividend #beleggenvoorbeginners #beleggenkunjeleren #dividendaandelen #passiefinkomenopbouwen #beleggenvoorbeginners #beleggenvoordummies #reits #beleggenvoorvrouwen