Wat voor belegger ben jij?

Staat beginnen met beleggen nog steeds op je to-do lijstje maar blijf je het voor je uitschuiven omdat je niet weet hoe, wat en waar te beginnen? Of vind je alles wat met beleggen te maken heeft ingewikkeld en doodeng en helemaaaaal niks voor jou?

Dan ben jij dit...

Beleggen,....ja daar zit ik al een tijdje over na te denken, daar moet ik echt eens wat mee gaan doen maar blijft het bij een voornemen....en kom jealle bekende obstakels en ja-maars tegen in je eigen hoofd of van de buurvrouw of een vriendin zoals;

  • Maar ik weet helemaal niet waar te beginnen
  • Maar hoe moet dat dan?
  • Maar daar heb ik toch helemaal geen verstand van! 
  • Maar dat kan kun je toch niet gewoon zelf doen
  • Maar past dat wel bij mij
  • Maar kan dat ook met een heel klein bedrag?
  • Maar daar kun je toch veel geld mee verliezen?
  • Maar het is nu toch helemaal niet de juiste tijd?
  • Maar sparen is toch veel veiliger?

Herken jij jezelf in 1 of meer van  bovenstaande ja-maars? 

Maar.....

Wil je toch graag eens op een geheel vrijblijvende manier wat meer  weten over beleggen en iemand die gewoon eens met je meedenkt?

Ik had zelf namelijk ook al deze vragen in mijn hoofd voordat ik startte met beleggen en ik krijg ze dagelijks nog te horen. Dat is zo jammer. Want met mijn kennis en ervaring op het gebied van beleggen, al meer dan 12 jaar, weet ik namelijk de beste oplossing; beginnen! Is het mijn missie met De vrouwelijke belegger om juist te laten zien dat je zelf kunt beleggen, dat het ook bij jou past, dat je ook met een heel klein bedrag kunt beginnen en dat het helemaal niet ingewikkeld is!

Dus wordt 2023 nu eindelijk eens voor jou het jaar waarin je gaat afrekenen met al deze obstakels en je echt de stap gaat zetten om te beginnen met beleggen maar weet je echt niet waar te beginnen?

Boek dan een gratis call met mij waarin we kort ingaan op jouw persoonlijke situatie en kun je al je vragen bij me stellen en neem ik je mee in mijn ervaringen op de beurs!

Alleen al tijdens dit belletje deel ik een aantal belangrijke tips en trucs met je waardoor je in 1 klap met alle bovenstaande ja-maars kunt afrekenen! 

YES, dit ben ik!

Wil je eerst wat meer weten over mij en mijn visie op beleggen?

Meld je dan aan voor mijn nieuwsbrief waarin ik heel laagdrempelig al veel kennis en waarde met je deel over beleggen en investeren, met tips, updates van mijn portefeuille en mijn geleerde lessen op de beurs.

aanmelden nieuwsbrief